Produkt info

Biorezonancija je interakcija između živog organizma i njegovih frekventnih obrasca koji okružuju ili rezoniraju kao rezultat pokreta organizma.

Aparat Bioplazma je klasifikovan kao uređaj kvantne fizike.

Korišćenjem računarskog instrumenta na siguran, neinvazivan, bezbolan i efikasan način prikazuju se informacije o suptilnim promenama stresa u telu i time obezbeđuju sredstva za regulisanje ovih problema.

Krajnji cilj je da vam pomogne da povećate relaksaciju, ublažite bol i razvijete zdravije i udobnije načine života, a istovremeno poboljšavaju funkciju i performanse koristeći fiziološke signale tela.

Lekomatski nelinearni sistem (NLS) odnosi se na potpuno novu klasu uređaja, koji se zovu “moždane mašine”. Istraživačke tehnologije za analizu frekvencija i rebalans stresa. Hardversko-softverski sistem “Medicomat” omogućava aktivaciju moždanih neurona koji pomažu klijentu da pomogne u sopstvenim promenama u životnom stilu, mišićnom obrazovanju i smanjenju stresa.

Bioplazma koristi metod tretmana osmišljen da ojača telo i poboljša prirodni oporavak tela za zdravlje.

Ovaj uređaj skenira svaki organ ili tkivo na ćelijskom nivou. Metoda se zasniva na analizi elektromagnetnih talasa mozga (slično Oberonu i Metatronu) koji sadrže potpune informacije o celom organizmu.

Rezultati se mogu dobiti u obliku vizuelnih slika sa topografijom pogođenog područja, kao i grafičkim karakteristikama koje nam omogućavaju da vidimo sliku tjelesnog tkiva.

Naša analiza je 88% -92% tačna jer program omogućava operateru da istražuje lokalno i detaljno.

U poređenju sa drugim uređajima na tržištu, nas je uređaj koji je najprirodniji korisniku koji pruža izuzetnu tačnost.

Sa lakoćom  i jednostavnosti, dizajniran je da ga koristi svako ko koristi proaktivan pristup i teži dobrom  zdravlju i blagostanju.

3,500.00 3,200.00Add to cart